+90 539 342 6363
 
   

  BAKAN AKAR ÇANAKKALE VALİLİĞİNİ ZİYARET ETTİ

Tarih : 20.03.2023  |  484 defa okundu..
Milli Savunma Bakanı Hulusi akar ve beraberindeki heyet 18 Mart Şehitleri anma ve Çanakkale Deniz zaferinin 108. Yıldönümü çelenk sunma töreninin yapıldığı Cumhuriyet Meydanındaki törene katıldıktan sonra Çanakkale Valiliğini Ziyaret etti.



BAKAN AKAR VALİLİK  ANI DEFTERİNİ İMZALADI


18 Mart Şehitleri anma ve Çanakkale Deniz zaferinin 108. Yıldönümü çelenk sunma töreninin ardından Milli Savunma Bakanı Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Atilla Gülan ile Çanakkale Valiliğini ziyaret etti.Vali Aktaş tarafından karşılanan Akar, tören mangasını selamladı.




BAKAN AKAR VALİ AKTAŞ İLE BİR SÜRE SOHBET ETTİ, ŞEREF DEFTERİNİ İMZALADI


AK PARTİ Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan Ecevit, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı Jandarma  Kıdemli  Albay Sadi Akman, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı Sahil  güvenlik Yüzbaşı  Ercan Oran, AK PARTİ İl Başkanı Naim Makas’ ın da bulunduğu ziyarette Milli Savunma Bakanı Hulusi AKAR, Valilik makamında Vali İlhami Aktaş ile bir süre görüşerek sohbet etti. Vali İlhami AKTAŞ, ziyaretin anısına Milli Savunma Bakanımız Sayın Hulusi Akar’a  Minyatür Şehitler Abidesi takdim etti. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ardından valilik şeref defterini imzaladı. Bakan akar ve beraberindekiler son olarak valilik önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.





İletişim Bilgileri


İsmet Paşa Mahallesi İnönü Caddesi
157/1 - 17010 - Merkez / Çanakkale

Bir Sorunuz mu Var
info@canakkaleburda.com

Remzi CAN


+90 286 210 0101
+90 539 342 6363

İlçe Haberleri


  Merkez
  Biga
  Can
  Eceabat
  Ezine
  Lapseki
  Yenice
  Ayvacik

Haber Kategorileri


  Magazin
  Guncel
  Siyaset
  Ekonomi
  Spor
  Cevre
  Saglik
  Emlak
CopyRight by 2021 Çanakkale Burda, tüm hakları saklıdır.
Çanakkale Web Tasarım