+90 539 342 6363
 
   

  ÇANAKKALE TİCARET BORSASI'NDAN YANGIN BÖLGESİNE YEM DESTEĞİ

Tarih : 07.08.2021  |  526 defa okundu..
Çanakkale Ticaret Borsası Orman yangınlarından etkilenen bölgedeki hayvancılıkla uğraşan vatandaşlar için tır dolusu yem gönderdi.



ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen, Meclis Başkanı Abdullah Deniz, Meclis Başkan Vekili Aslı Akgül, Yönetim Kurulu üyeleri Birol Çetin, Ruhi Badem, TOBB Çanakkale Odaları ve Borsaları Akademik Danışmanı Prof.Dr.Selahattin Kanten ve Genel Sekreter Sevcan Elver tarafından Ticaret Borsası önünden bölgeye gidecek TIR uğurlandı.

Meclis Başkanı Abdullah Deniz; konu ile ilgili yaptığı açıklamada Türkiye’nin farklı bölgelerinde yaşanan orman yangınlarının bir çok vatandaşımızı, doğal hayatı ve ticaret yaşamını son derece olumsuz etkilediğini kaydetti.

Başkan Deniz yardımlaşma ve dayanışma duygusunun yoğun olarak yaşandığı bugünlerde, Birliğimiz önderliğinde oda ve borsalar olarak üreticilerimizin de beklentileri doğrultusunda, bu felaketten etkilenen bölgelerimiz için gerekli desteği sağlamak için kolları sıvadık. Orman yangınlarının yaşandığı bölgede hayvancılıkla uğraşanların yem ihtiyaçları için yardım TIR’ımızı bugün yola çıkardık.

Üreticilerimizin yangında hayvanları telef olurken, saman ve hayvan yemlerinin bulunduğu ağıl ve depoları da yandı. Bu nedenle hayvanlarına yem temini noktasında büyük bir sıkıntı yaşıyorlar. Onların bu zorlu günlerinde yaralarının sarılmasına yardımcı olmak için yem yardımında bulunuyoruz. Gönderdiğimiz yemler Antalya Ticaret Borsamız aracılığıyla bölgede kurulan yardım toplama merkezi görevlilerine teslim edilecek. İhtiyaç halinde yardım malzemelerini bölgeye göndermeye devam edeceğiz.

Meclis Başkanı Abdullah Deniz, zor günlerin birlik ve beraberlik içinde aşılabileceğine dikkati çekerek, "Yangınlardan etkilenen tüm şehirlerimize tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Cenab-ı Allah, ülkemizi her türlü felaketten muhafaza eylesin" dedi.





İletişim Bilgileri


İsmet Paşa Mahallesi İnönü Caddesi
157/1 - 17010 - Merkez / Çanakkale

Bir Sorunuz mu Var
info@canakkaleburda.com

Remzi CAN


+90 286 210 0101
+90 539 342 6363

İlçe Haberleri


  Merkez
  Biga
  Can
  Eceabat
  Ezine
  Lapseki
  Yenice
  Ayvacik

Haber Kategorileri


  Magazin
  Guncel
  Siyaset
  Ekonomi
  Spor
  Cevre
  Saglik
  Emlak
CopyRight by 2021 Çanakkale Burda, tüm hakları saklıdır.
Çanakkale Web Tasarım