+90 539 342 6363
 
   

  ÇANAKKALE TİCARET BORSASINDAN ÇASİAD BAŞKANINA ZİYARET

Tarih : 14.08.2021  |  524 defa okundu..
Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen, Başkan yardımcısı Gökhan Uysal, Yönetim Kurulu üyeleri Birol Çetin, Ruhi Badem ve Genel Sekreter Sevcan ELVER’den oluşan Borsa heyeti ÇASİAD Yönetim kurulunu ziyaret etti.



Borsa Heyetini; Çanakkale Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği Başkanı Başkanı Semih Başaran Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mehmet Işık ve Z.Mert Öztürk,Yönetim Kurulu Üyeleri Berk Balçık, Özge Aretlik, Fahri Karapınar,Hande Tanrıver, karşıladılar.

Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı S.Kaya ÜZEN; geçtiğimiz günlerde ÇASİAD genel kurulunun ardından yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Semih Başaran’ı ve yönetim kurulunu tek tek tebrik ederek ÇASİAD’ın yeni döneminin hayırlı olmasını diledi.

Başkan ÜZEN “Bu dönemin yöneticileri olarak birlikte çalışarak, işbirlikleri yaparak Çanakkale’mizi çok daha iyi yerlere getirmenin marka şehir yapmanın mücadelesini vereceğiz” dedi. Başkan Üzen ayrıca Çanakkale Ticaret Borsasının çalışmalarından bahsederek, Borsanın takip ettiği projeleri ile ilgili ÇASİAD yönetim Kuruluna detaylı bilgiler verdi.

Ziyarette Türkiye'de son dönemde gelişen güncel olaylarda değerlendirilerek, Çanakkale Ticaret Borsası ve ÇASİAD işbirliğinde geleceğe yönelik yapılacak olan faaliyetler konuşuldu.

ÇASİAD Başkanı Semih Başaran ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Üzen ve yönetim Kuruluna teşekkürlerini iletti.





İletişim Bilgileri


İsmet Paşa Mahallesi İnönü Caddesi
157/1 - 17010 - Merkez / Çanakkale

Bir Sorunuz mu Var
info@canakkaleburda.com

Remzi CAN


+90 286 210 0101
+90 539 342 6363

İlçe Haberleri


  Merkez
  Biga
  Can
  Eceabat
  Ezine
  Lapseki
  Yenice
  Ayvacik

Haber Kategorileri


  Magazin
  Guncel
  Siyaset
  Ekonomi
  Spor
  Cevre
  Saglik
  Emlak
CopyRight by 2021 Çanakkale Burda, tüm hakları saklıdır.
Çanakkale Web Tasarım