+90 539 342 6363
 
   

  AK PARTİ ÇANAKKALE MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI TANITTI

Tarih : 15.04.2023  |  345 defa okundu..
GİDER : “BİR TOPLU İĞNE BİLE ÜRETEMEYEN ÜLKEYİ BUGÜNKÜ KONUMUNA GETİRDİK”



AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen programla 14 Mayıs seçimlerindeki 28. dönem milletvekili adaylarının tanıtımı yapıldı. Tanıtım toplantısında konuşma yapan AK Parti Çanakkale 1. Sıra Milletvekili adayı Ayhan Gider konuşmasında “Toplu iğne yapamayan bir halde teslim aldığımız ülkeyi biz bugün İHA'larla, SİHA'larla, milli gemilerle, TOGG'larla ve sayamayacağım bir çok milli ve yerli üretimle şahlandırabiliyorsak bu yüzyılın eserleridir. Bu eserler Millet tarafından kurulan bir hareket olan , AK Parti ve AK Parti’nin lideri Lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın eseridir” dedi.
“HER BİR DÖNEM YENİ BİR İDDİA DEMEK”


AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı tarafında 28. Dönem Milletvekili Adayları Tanıtım toplantısı Büyük Truva otelinde gerçekleştirildi. Aday tanıtım Toplantısının açılış toplantısının açılış toplantısını yapan AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas AK Partinin Dünden bugüne kadar ülkenin çeyrek asrına damgasını vuran bir siyasi parti olduklarını ifade ederek  "14 Mayıs seçimleriyle birlikte inşallah Türkiye'mizin yeni yüzyılını inşa edeceğimiz yeni bir döneme yeni bir sürece hep birlikte giriş yapacağız. Ülkemiz adına ortaya koyduğu yeni iddialar, yeni projeler, yeni yatırımlarla inşallah ülkemiz bir çağı yeniden başlatacak ve şahlanış dönemini hep beraber hep birlikte gönül birliği içerisinde yaşayacağız. İşte bu döneminin Türkiye'nin yeni yüzyılının Türkiye'nin yeni yüz yılındaki atılımların mimarı işte yine inanıyoruz ki bu kadrolar olacak. Dünden bugüne kadar bizlerin ülkemizin çeyrek asrına damgasını vuran bir siyasi partinin mensuplarıyız. Dünyanın en büyük en güçlü siyasi hareketinin diğer mensuplarıyız. Bunun için de gurur duyuyoruz, onur duyuyoruz. Her bir dönem yeni bir iddia demek. Her bir dönem yeni bir heyecan demek. Biz inanıyoruz ki önümüzdeki dönemde de inşallah hem Türkiye'miz, hem Çanakkalemiz hak ettiği yatırımlarla, hak ettiği hizmetlerle yeni bir seviye çıkacak. Bizler liderimiz dünya lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yönetimimde önemli işlere imza attık, Türkiye olarak. Sanayiden eğitimi, yüksek teknolojiden dış politikaya, tarımdan sosyal ve kültürel yaşama, savunma sanayiden mavi vatana kadar birçok kazanımlara imza attık. Türkiye'miz aslında yeni yüzyılına yeni girmiyor arkadaşlar. Türkiye'miz yeni yüz yılına bir önceki yüzyılın vermiş olduğu enerji ve kazanımlarla birlikte giriyor.” dedi.
MİLLETVEKİLİ ADAYLARI KENDİLERİNİ TANITTI


AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas’ın açılış töreninin ardından 28. Dönem AK Parti Çanakkale Milletvekili adaylarına söz verildi. Milletvekili adaylarından ilk konuşmayı AK Parti Çanakkale 4. sıra Milletvekili Adayı Halil Zahit Mert yaptı. Mert konuşmasında  "1965 doğumluyum. Küçükkuyu Adatepe Köyü'ndenim. Evli, iki çocuk babasıyım. Halen zeytin zeytinyağı işiyle uğraşmaktayım. Dört kuşaktır ailem Atatepe Köyü'nde zeytincilikle uğraşmaktadır. Şu anda dördüncü sıra adayı olarak sizlere hitap ediyorum. 2012 yılından bugüne Küçükkuyu Tariş Zeytin Zeytinyağ Kooperatifi Başkanıyım. Tarım Kredi Kooperatifleri, Balıkesir Birliği Bölge Birliği'nde denetim kurulu üyeliklerinde bulundum. Şu anda Çanakkale Ticaret Borsası halen meclis başkan vekiliyim" dedi. 3. sıra Milletvekili Adayı Nazım Hikmet Keskiner’ de yaptığı konuşmada " 1976 Almanya doğumluyum. İlk, orta ve lise eğitimimi Biga'da tamamladım. İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezunum. 2005 yılından bu yana da partimizin çeşitli teşkilatlarında ve bir belediye başkan yardımcısı olarak görev yaptım. İnşallah biz de bu davadan sonuna kadar devam edeceğiz" dedi. 2. sıra Milletvekili Adayı Jülide İskenderoğlu ise yaptığı konuşmada şunları söyledi. "Teşkilat mensubu arkadaşlarıma, Çanakkaleli hemşirelerime, kendimi anlatırken biraz ailemin karşısına çıkıp kendimi anlatıyor gibi hissediyorum. Çünkü yirmi 21 yıldır ben bu teşkilatın içinde Çanakkale'nin her sokağında Yenice'sinden Gökçeadası'na kadar istisnasız her sokağında siyaset yapmış kardeşinizim.1974 doğumluyum. İlk orta lise öğrenimimi Balıkesir'de gerçekleştirdim. Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi'nde inşaat bölümünde okudum. Çanakkale'de ben Çanakkaleliyim diyerek övünen bir erkek çocuğum var. Bu sokaklarda yıllarca esnaflık yaptım. Kafe işlettim. Bu süreçte birçok iş yaptık. Hiçbir belediye gözetmeden Bülent Turan ile birlikte Bu partili, şu partili demeden, altyapısından Çanakkale Belediyesi'nin su sorununa kadar hepsinin çözümünde, hepimizin emeği var. Buradaki tüm kardeşlerimin emeği var aslında"
"TOPLU İĞNE ÜRETEMEYEN BİR ÜLKEYİ BUGÜNKİ DURUMUNA GETRİDİK"


Aday Tanıtım toplantısında Son Konuşmayı AK Parti Çanakkale 1. Sıra adayı Ayhan Gider Yaptı. Gider yaptığı konuşmada "Cumhuriyetimiz maalesef bu bir asırlık dönemde her türlü zorluğu yaşadı. Toplu iğne yapamayan bir halde teslim aldığı ülkeyi biz bugün İHA'larla, SİHA'larla, milli gemilerle, TOGG'larla ve sayamayacağım bir çok milli üretimle şahlandırabiliyorsak bu yüzyılın eseridir. Millet tarafından kurulan bir hareket var, AK Parti. Lideri Recep Tayyip Erdoğan. Türkiye'yi 20 yıl boyunca hep durmak yok, yola devam diyerek geliştirdiği, güçlendirdiği, zenginleştirdi ama sanılmasın ki bunu da gül bahçelerinde yaptı" diye konuştu.





İletişim Bilgileri


İsmet Paşa Mahallesi İnönü Caddesi
157/1 - 17010 - Merkez / Çanakkale

Bir Sorunuz mu Var
info@canakkaleburda.com

Remzi CAN


+90 286 210 0101
+90 539 342 6363

İlçe Haberleri


  Merkez
  Biga
  Can
  Eceabat
  Ezine
  Lapseki
  Yenice
  Ayvacik

Haber Kategorileri


  Magazin
  Guncel
  Siyaset
  Ekonomi
  Spor
  Cevre
  Saglik
  Emlak
CopyRight by 2021 Çanakkale Burda, tüm hakları saklıdır.
Çanakkale Web Tasarım