+90 539 342 6363
 
   

  İYİ PARTİLİ UZ, SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZLI BAŞLADI

Tarih : 19.04.2023  |  386 defa okundu..
İyi Parti Milletvekili adayı Rıdvan Uz, Çanakkale, Biga ve Lapseki'de esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya geldi. İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili adayı Rıdvan Uz, 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimler nedeniyle çalışmalarına devam ediyor. Esnaf ve vatandaşlarla buluşan İyi Parti Çanakkale Milletvekili adayı Uz; "15 Mayıs'tan sonra yüzü gülen Türkiye’ye uyanacağız" dedi.



BİGA VE LAPSEKİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ


İyi Parti Çanakkale teşkilatı, 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan 13. dönem Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem Milletvekilliği seçimleri kapsamında seçim çalışmalarına hız kazandırdı. İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili adayı Rıdvan Uz, İyi Parti İl ve İlçe Yöneticileriyle birlikte vatandaşa kulak verdi. İyi Parti Çanakkale Milletvekili adayı Uz, Çanakkale, Biga ve Lapseki esnafıyla bir araya geldi. İlk olarak Çanakkale pazarında pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Uz, esnafın sorunlarını dinleyerek; "Enflasyon, girdi maliyetlerinin artışı, piyasalardaki belirsizlik ve faturası her fırsatta halka kesilen ekonomik dalgalanmalar, sadece tüketici vatandaşımızı değil, aynı zamanda esnaflarımızı da zor durumda bırakıyor" dedi. Daha sonra Biga'da yine esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. İyi Parti Milletvekili adayı Uz, Biga Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine de katıldı. Ziyatretleri sırasında kadınlar ve gençlerle de sohbet eden İyi Parti Çanakkale Milletvekili adayı Uz, iftardan sonra kahve ziyaretleri düzenledi. Kahvelerde vatandaşın yoğun teveccühü ile karşılaşan Uz, sonraki gün ise Lapseki'de esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Lapseki pazar esnafını da ihmal etmeyen Uz, esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyerek çözüm önerilerinde bulundu. 14 Mayıs seçimlerinden sonra Ak Parti iktidarının gidici olduğunu belirtek Uz; "İYİ Parti teşkilatlarımızla, aday arkadaşlarımızla birlikte yaptığımız ziyaretlerde gördük ki, Ak Parti’siz bir Türkiye, mutlu bir Türkiye olacak. 15 Mayıs itibariyle yüzleri gülen, geleceğe umutla bakan bir Türkiye’ye uyanacağız" dedi.
EKONOMİ VATANDAŞI OLDUĞU KADAR ESNAFI DA VURUYOR


İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili adayı Uz; "Hafta sonu, Çanakkale, Biga ve Lapseki’de hem pazar esnafımız hem de şehir esnaflarımızla bir araya geldik, hasbıhal ettik. Seçime bir aydan daha kısa bir süre kala, Ak Parti’nin gidici olduğunu bir kez daha gördük. İktidar partisi, siyaseti yönetemediği gibi ekonomiyi de yönetemiyor. Enflasyon, girdi maliyetlerinin artışı, piyasalardaki belirsizlik ve faturası her fırsatta halka kesilen ekonomik dalgalanmalar, sadece tüketici vatandaşımızı değil, aynı zamanda esnaflarımızı da zor durumda bırakıyor. Esnafımız günlük kazandığı parayla, maliyetlerini mi çıkarsın, iş yerinin borcunu mu ödesin, yoksa kendi ailesinin geçimini mi sağlasın 21 yılın sonunda Ak Parti, yüzleri gülmeyen, günlük yaşantısından, kazandığı paradan mutlu olmayan bir esnaf kesimi yarattı. İYİ Parti teşkilatlarımızla, aday arkadaşlarımızla birlikte yaptığımız ziyaretlerde gördük ki, Ak Parti’siz bir Türkiye, mutlu bir Türkiye olacak. 15 Mayıs itibariyle yüzleri gülen, geleceğe umutla bakan bir Türkiye’ye uyanacağız. Halkımızın, esnafımızın İYİ Parti’ye olan ilgisi bizleri mutlu ediyor. Bu sorunlar bitecek, Türkiye iyi olacak, Çanakkale iyi olacak. Az kaldı…" dedi. İyi Parti Çanakkale Milletvekili adayı Uz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeğine katıldı. İyi Parti Çanakkale teşkilatı tarafından düzenlenen ziyaretlere İyi Parti Çanakkale Milletvekili adayı Cengiz Yalçın, İyi Parti Çanakkale İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, İyi Parti Merkez İlçe Başkanı Necati Gapra, İyi Parti Çan İlçe Başkanı Mustafa Kılıç, İyi Parti Biga İlçe Başkanı Mahmut Aydemir, İyi Parti Lapseki İlçe Başkanı Yakup Uzun ve partililer de katıldı.





İletişim Bilgileri


İsmet Paşa Mahallesi İnönü Caddesi
157/1 - 17010 - Merkez / Çanakkale

Bir Sorunuz mu Var
info@canakkaleburda.com

Remzi CAN


+90 286 210 0101
+90 539 342 6363

İlçe Haberleri


  Merkez
  Biga
  Can
  Eceabat
  Ezine
  Lapseki
  Yenice
  Ayvacik

Haber Kategorileri


  Magazin
  Guncel
  Siyaset
  Ekonomi
  Spor
  Cevre
  Saglik
  Emlak
CopyRight by 2021 Çanakkale Burda, tüm hakları saklıdır.
Çanakkale Web Tasarım