+90 539 342 6363
 
   

  “Dünya ile Her Alanda Yarışmaya Hazır Bir Gençlik Görüyoruz”

Tarih : 19.04.2023  |  326 defa okundu..
Ak Parti Çanakkale milletvekili adayı Jülide İskenderoğlu seçim çalışmaları kapsamında Kalkım’daydı.



Esnaf ziyaretleriyle programına başlayan İskenderoğlu, Kalkım Belediyesinin düzenlemiş olduğu iftar programına katıldı. Ardından kahvehane ziyaretleri yaptı ve gece gençlerle sahurda buluştu. Burada gençlerle sohbet eden İskenderoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gençler için son dönemde açıkladığı müjdelerden bahsederek; “Gençlerimizin geleceğine sahip çıkmaları için 14 Mayıs'ta sandıklara gitmelerini istiyor, Sayın Cumhurbaşkanımıza, partimize güçlü destek talep ediyoruz. Gençlerimizin Türkiye'nin geleceğine çok önemli bir imza atacağına inanıyoruz.” dedi.


Burada gençlere birçok mesaj veren İskenderoğlu şunları söyledi;


“Geleceğe daha büyük bir umutla bakıyoruz”


"Sizlerle bir araya geldiğimizde, sizlerin sevgisi, enerjisi, coşkusu ve vizyonuyla geleceğe daha büyük bir umutla bakıyoruz. Sizlerle bir araya gelip bu samimiyeti görünce Türkiye Yüzyılı'nın inşası için daha fazla çalışmamız, daha fazla mücadele etmemiz gerektiğini hatırlatıyoruz.


“Kavgalarla dolu bir Türkiye'de büyüdük”


Eski Türkiye'nin imkanları çok farklıydı, ancak son 20 yılda ülkemize kazandırdığımız eser ve hizmet altyapısının üzerinde dünya ile her alanda yarışmaya hazır bir gençlik görüyoruz. Bizim gençliğimiz üç 'Y' ile kuşatılmıştı: Yasaklar, yokluklar ve yoksulluklar. Kavgalarla dolu bir Türkiye'de büyüdük. Ancak ileride ülkemizin yakın siyasi tarihini vicdanlı bir şekilde değerlendirdiğinizde, bu iki dönem arasındaki fark çok daha iyi anlaşılacaktır."


“Yeni projeler ve yatırımla sizlere yeni dönemde de hizmet edeceğiz”


Gençlerimizin geleceğini güçlendirecek, Türkiye'ye hizmet etme aşkını artıracak birçok yeni projeler ve yatırımla sizlere yeni dönemde de hizmet edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlerimize yönelik müjdeleri peş peşe vermesi bizim için en büyük mutluluk. Bu kapsamda sadece bir kaçından bahsetmek istiyorum;


“Gençlik kartı uygulamasıyla üniversiteli gençlerimizin kültür ve sanat etkinliklerinden ücretsiz veya indirimli yararlanmalarını sağlayacağız.


Yüksek öğrenimdeki gençlerimize aylık 10 GB ücretsiz internet erişim imkanıyla bir defaya mahsus olmak üzere cep telefonu ve bilgisayar alımında vergi muafiyeti getireceğiz.


Ayrıca, genç girişimcilerimiz için tarım girişimcilik bölgeleri kurarak kendi işlerini kuran genç girişimcilerimize faizsiz kredi desteği sunacağız. Mesleki sertifikalarla iş gücü piyasalarına katılımı teşvik edeceğiz.


Bunun yanı sıra, gençlerimizin dünyayla etkileşimini artıracak, yurt dışına gönderilen öğrenci sayısını yükselteceğiz.


Burs ve kredi imkanlarını daha da genişletecek, kamu ve özel sektördeki staj imkanlarının sayısını artıracak, iş dünyasının talepleriyle gençlerimizin yetkinlik ve becerilerinin eşleşmesini sağlayacak gençlik mesleki veri tabanı kuracağız.”


“Güçlü desteklerinizi bekliyoruz”


Siz gençlerimizin, geleceğine sahip çıkmaları için 14 Mayıs'ta sandıklara gitmelerini güçlü şekilde Sayın Cumhurbaşkanımıza güçlü desteklerinizi bekliyoruz. Bu seçimlerde sizlerin ülkemizin geleceğine çok önemli bir imza atacağına inanıyoruz.”


Kalkım programında, İskenderoğlu’na İl Gençlik Kolları Başkanı Alperen Uysal, İl genel Meclis Başkanı Nejat Önder, Milletvekili adayı Halil Zahit Mert, Yenice Belediye Başkanı Veysel Acar, Kalkım Belediye Başkanı İbrahim Taşkın, Yenice İlçe Başkanı Faruk Günay, İl Genel Meclis Üyeleri, İl ve İlçe Yöneticileri ile Kadın ve Gençlik Kolları Teşkilatları eşlik etti.





İletişim Bilgileri


İsmet Paşa Mahallesi İnönü Caddesi
157/1 - 17010 - Merkez / Çanakkale

Bir Sorunuz mu Var
info@canakkaleburda.com

Remzi CAN


+90 286 210 0101
+90 539 342 6363

İlçe Haberleri


  Merkez
  Biga
  Can
  Eceabat
  Ezine
  Lapseki
  Yenice
  Ayvacik

Haber Kategorileri


  Magazin
  Guncel
  Siyaset
  Ekonomi
  Spor
  Cevre
  Saglik
  Emlak
CopyRight by 2021 Çanakkale Burda, tüm hakları saklıdır.
Çanakkale Web Tasarım