+90 539 342 6363
 
   

  ABDURRAHMAN UZUN’A BİGA’DA YOĞUN İLGİ

Tarih : 29.12.2021  |  429 defa okundu..
Gazeteci - Yazar Abdurrahman Uzun Biga Belediyesi’nin organizasyonuyla konferans verdi. Çevre ilçelerden de katılımın olduğu programa yoğun ilgi gösterildi.



Kişisel sosyal medya hesaplarından yayınladığı videoları ve çeşitli platformlarda kaleme aldığı yazılarıyla dikkat çeken Gazeteci - Yazar Abdurrahman Uzun, “Bir Cuma Sabahı Öze Dönüş” isimli konferansı ve kitap imza programıyla 24 Aralık Cuma günü saat 21.00’de Atatürk Kültür Merkezi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Konferansa, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, Biga Belediye Başkan Yardımcıları Sıtkı Keçeci ve Nazım Hikmet Keskiner, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İl ve İlçe yöneticileri, vatandaşlar ve çevre ilçelerden misafirler katıldı.
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda Abdurrahman Uzun, tarihi ve güncel konulara ilişkin bilgileri katılımcılarla paylaştı. Anlattığı hikayeler ve özellikle 15 Temmuz şehidi Halil Kantarcı’nın hayatıyla duygusal anlar yaşatan Abdurrahman Uzun’un konferansı sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlandı ve Türkiye genelinde yüzbinlerce kişi programı izledi. Program sonunda ‘Kuşlar’ şarkısı eşliğinde telefon flaşlarının yakılmasıyla özel görüntüler ortaya çıktı. AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ve Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan tarafından Abdurrahman Uzun’a çiçek ve plaket takdim edildi. Konferans Uzun’un ‘Sözlerim Eksik Kalır Beni Kalbimden Dinle’ isimli kitabını imzalamasıyla birlikte üç saat sürdü. Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Gazeteci - Yazar Abdurrahman Uzun ve tüm katılımcılara teşekkür etti.





İletişim Bilgileri


İsmet Paşa Mahallesi İnönü Caddesi
157/1 - 17010 - Merkez / Çanakkale

Bir Sorunuz mu Var
info@canakkaleburda.com

Remzi CAN


+90 286 210 0101
+90 539 342 6363

İlçe Haberleri


  Merkez
  Biga
  Can
  Eceabat
  Ezine
  Lapseki
  Yenice
  Ayvacik

Haber Kategorileri


  Magazin
  Guncel
  Siyaset
  Ekonomi
  Spor
  Cevre
  Saglik
  Emlak
CopyRight by 2021 Çanakkale Burda, tüm hakları saklıdır.
Çanakkale Web Tasarım