+90 539 342 6363
 
   

  ÇASİAD YÖNETİMİNDEN ÇTSO YÖNETİM KURULUNA “ÇANAKKALE VİZYON TASARIM PROJESİ” BİLGİLENDİRME ZİYARETİ

Tarih : 28.02.2022  |  350 defa okundu..
Çanakkale Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (ÇASİAD) “Çanakkale Vizyon Tasarım Projesi” hakkında bilgi vermek üzere ÇTSO Yönetim Kurulunu ziyaret etti.



ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen ziyarette, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Başkan Yardımcısı Ersin Kahraman, Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Temiz, ÇASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Semih Başaran, Yönetim Kurulu Üyeleri Hande Tanrıver, Fahri Karapınar ve Özge Ahretlik, İstanbul Ticaret Üniversitesi Düşünce Proje ve Üretim Akademisi Müdürü Prof. Dr. Nazım Ekren, İstanbul Ticaret Üniversitesi öğretim görevlileri, Prof Dr. Murat Kasımoğlu, Dr. Mefule Fındıkçı Erdoğan ve İstanbul Ticaret Üniversitesi Düşünce Proje ve Üretim Akademisi Proje Uzmanları Dr. Mefule Fındıkçı Erdoğan ve Kübra Hatice Bildik, ÇTSO Genel Sekreteri Sema Sandal ile ÇASİAD Genel Sekreteri M.Berk Balçık hazır bulundu.


“ÇANAKKALE’MİZE VİZYON KATACAK PROJELERİN DESTEKÇİSİYİZ”


Ziyaretle ilgili bilgi veren Başkan Selçuk Semizoğlu; “Çanakkale Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği ile İstanbul Ticaret Üniversitesi Düşünce Proje ve Üretim Akademi arasında başlatılan, “Çanakkale Vizyon Tasarım Projesi” ile kentin kısa-orta ve uzun vadeli ekonomik-sosyal ve çevre dinamikleri üzerinde gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Oda olarak Çanakkale’mize vizyon katacak projelerin destekçisiyiz. ÇASİAD Başkanı ve değerli arkadaşım Semih Başaran’a Yönetim Kurulu olarak projelerinde başarılar diledik. ÇASİAD Yönetim Kuruluna ve proje ekibine ve  proje ekibine ve proje ekibine verdikleri bilgiler için teşekkür ediyor, kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum.”





İletişim Bilgileri


İsmet Paşa Mahallesi İnönü Caddesi
157/1 - 17010 - Merkez / Çanakkale

Bir Sorunuz mu Var
info@canakkaleburda.com

Remzi CAN


+90 286 210 0101
+90 539 342 6363

İlçe Haberleri


  Merkez
  Biga
  Can
  Eceabat
  Ezine
  Lapseki
  Yenice
  Ayvacik

Haber Kategorileri


  Magazin
  Guncel
  Siyaset
  Ekonomi
  Spor
  Cevre
  Saglik
  Emlak
CopyRight by 2021 Çanakkale Burda, tüm hakları saklıdır.
Çanakkale Web Tasarım