+90 539 342 6363
 
   

  Elifnaz’dan Ahmet Alp İçin Örnek Davranış

Tarih : 30.06.2021  |  498 defa okundu..
SMA hastası Ahmet Alp bebek için bileklik üreterek satışa sunan Elifnaz Gözde, projesini Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ile paylaştı.



Biga’nın Kemer Köyü’nden SMA Tip 1 hastası Ahmet Alp Güven’in zolgensma tedavisi alması için başlatılan yardım kampanyasına destek büyürken, İstanbul’da yaşayan ve yaz tatili için memleketi Biga’da olan Elifnaz Gözde’den örnek bir davranış geldi. Elifnaz, annesi ile birlikte evde ürettiği bileklikleri satarak elde ettiği geliri Ahmet Alp için başlatılan yardım kampanyasına bağışlıyor.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’ı ziyaret eden Elifnaz, projesini anlatarak, bileklikleri satarak elde ettiği son geliri Ahmet Alp’in kampanyasına vermek üzere Başkan Erdoğan’a teslim etti.

Örnek davranışından dolayı Elifnaz’ı tebrik eden Başkan Erdoğan, “Biga’mızın evladı Ahmet Alp’in tedavisi için herkes seferber olmuş durumdayken kendisi küçük yüreği büyük Elifnaz’ı el emeği göz nuru olarak ürettiği bileklikleri satarak yardım kampanyasına bağışlaması gerçekten takdire şayan bir hareket. Biz de bileklik alarak Ahmet Alp’e destek olmaya çalıştık. Daha önce de aynı projeyle LÖSEV’e destek olan Elifnaz’ı örnek davranışından dolayı kutluyorum. İnşallah hep birlikte Ahmet Alp’e umut olacağız” dedi.





İletişim Bilgileri


İsmet Paşa Mahallesi İnönü Caddesi
157/1 - 17010 - Merkez / Çanakkale

Bir Sorunuz mu Var
info@canakkaleburda.com

Remzi CAN


+90 286 210 0101
+90 539 342 6363

İlçe Haberleri


  Merkez
  Biga
  Can
  Eceabat
  Ezine
  Lapseki
  Yenice
  Ayvacik

Haber Kategorileri


  Magazin
  Guncel
  Siyaset
  Ekonomi
  Spor
  Cevre
  Saglik
  Emlak
CopyRight by 2021 Çanakkale Burda, tüm hakları saklıdır.
Çanakkale Web Tasarım