+90 539 342 6363
 
   

  GELECEK PARTİSİ KURMAYLARI BASIN İLE BULUŞTU.

Tarih : 15.03.2022  |  342 defa okundu..
Gelecek Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, Kurucular Kurulu Üyesi ve Bölge Koordinatörü Ayşe Övündür, İl Başkanı Vahap Özsüer, Genel Merkez İdari ve Mali İşler Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldırım Ve il yönetimi Basın Mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.



Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, Kurucular Kurulu Üyesi ve Bölge Koordinatörü Ayşe Övündür, İl Başkanı Vahap Özsüer ve yönetimi Basın Mensupları ile düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. Kahvaltı sonrası bir konuşma yapan Gelecek Partisi İl Başkanı Vahap Özsüer; "Bu gün Gelecek Partisi 81 ilde sahada vatandaşımızın yanındadır, tüm birimleriyle, Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu sahada olmaya devam ediyoruz, seçimler ne zaman yapılırsa yapılsın Gelecek Partisi Kadroları seçime hazırdır. 20 yıldır 'Yağ Kuyruklarını, Mazot Kuyruklarını diline dolayan iktidar' bu gün aynı durumu bizzat yaşamaktadır ve sesi soluğu çıkmamaktadır. Vatandaşın yaşadığı dar boğaza gözlerini kapamışlardır ve bu kapanışın çözümü de Gelecek Partisi ve onunla birlikte  Halil İbrahim Sofrasında olan 6 Partidir. 150 yıllık hayal gerçek oluyor diyen ve 18 Mart'ta  açılışı yapılacak olan köprü için emeği geçen kim varsa teşekkür ediyoruz, biz iyi yapılan ne varsa alkışlarız ancak buradan iddia ediyorum o köprüden bir bu iktidarı yollayacağımıza eminiz" ifadelerini kullandı.
Gelecek Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu  Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir ise yaptığı konuşmada, "Ben öncelikle bu ilginizden dolayı siz basın emekçisi kardeşlerime teşekkür ediyorum. İl Başkanımızın da değindiği köprü konusunda şunları söylemeliyim, bu ülkede güzel yapılan şeyleri alkışlamak gerekir, fakat ülkenin kendi öz kaynakları ile yapılan, dış ülkelere peşkeş çekilmeden, vatandaşın sırtına yük bindirilmeden yapılması önelidir. Görüyoruz ki AK Parti iktidarı yine vatandaşın sırtına yük bindiren dışa bağımlı bir projeye daha imza atmıştır. Ben inanıyorum ki bu yapacakları son açılış olacaktır. Görüyoruz ki AK Parti MHP ile kurdukları bu ittifak sonrasında bu günkü kadar zor durumu vatandaş  2001 krizinde bile yaşamamıştır. Genel Başkanımızın Talimatı ile 2 yıldır sahada il il, ilçe ilçe gidilebilecek neresi varsa sahada vatandaşlarımızla beraberiz, gördüğümüz tablo artık ne vatandaşın ne esnafın nede üreticinin dayanacak gücü kalmamıştır. Partiyi ilk kurduğumuz zamanlarda kurulamazlar örgütlenemezler üye dahi yapamazlar diyenler bu gün yarın ne yapacaklar kaygısına düştüler. Son yapılan anketlerde kendilerince rakamlar uyduranlar dışında, gerçek rakamlar partimizin oy oranının %7,5 ile %8,5 arasında olduğunu gösteriyor. Ne yazık ki yandaş ve özür dileyerek söylüyorum yalaka bir kesim oluşturdular. Basında olsun anketlerde olsun bu nedenle bu yalanlara artık vatandaş kanmıyor hatta inanmıyor. Şu bilinmeli ki Gelecek Partisi tüm kadroları ile gümbür gümbür geliyor ve Türkiye'nin her bölgesinde%90 teşkilatlanmasını tamamlamış ve sahada olan bir ekiple geliyor. Seçim ne zaman yapılırsa yapılsın Cumhur ittifakının %7 ye çektiği barajı da çok rahat aşacak ve hatta %10-12'leri bulacak bir oy oranını elde edeceğimizi biliyoruz" ifadelerini kullandı.





İletişim Bilgileri


İsmet Paşa Mahallesi İnönü Caddesi
157/1 - 17010 - Merkez / Çanakkale

Bir Sorunuz mu Var
info@canakkaleburda.com

Remzi CAN


+90 286 210 0101
+90 539 342 6363

İlçe Haberleri


  Merkez
  Biga
  Can
  Eceabat
  Ezine
  Lapseki
  Yenice
  Ayvacik

Haber Kategorileri


  Magazin
  Guncel
  Siyaset
  Ekonomi
  Spor
  Cevre
  Saglik
  Emlak
CopyRight by 2021 Çanakkale Burda, tüm hakları saklıdır.
Çanakkale Web Tasarım