+90 539 342 6363
 
   

  “1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLU OLSUN”

Tarih : 30.04.2022  |  324 defa okundu..
AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla ortak mesaj yayımladı:



“Emek ve alın teri birbiriyle özdeşleşmiş, adeta iş ahlakımızın temeli olmuş kavramlardır. Birçok medeniyette ve kültürde, emek ve alın teri önemli yerlere konumlandırılsa da bizim medeniyetimizde apayrı bir yerdedir.


Peygamber Efendimiz (s.a.v.) ‘İşçinin ücretini alın teri kurumadan önce ödeyiniz.’ buyurarak emeğin önemine dikkati çekmiş ve bu konuda insanlığa örnek bir ilke göstermiştir. İşte bizim için emek ve alın teri kavramlarının anlamı bu yüzden çok daha derindir. Ülkemizin istikrar içinde büyümesi ve kalkınması, daha güçlü bir geleceğe kavuşması yolunda emekleriyle katkı sağlayan işçilerimizi sadece bugün özelinde değil, her zaman hatırlamalı, onların haklarına ve hukuklarına saygıyı fazlasıyla göstermeliyiz.


Bu duygularla emekleriyle ve özverileriyle değer üreten tüm işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, esenlikler diliyoruz.”





İletişim Bilgileri


İsmet Paşa Mahallesi İnönü Caddesi
157/1 - 17010 - Merkez / Çanakkale

Bir Sorunuz mu Var
info@canakkaleburda.com

Remzi CAN


+90 286 210 0101
+90 539 342 6363

İlçe Haberleri


  Merkez
  Biga
  Can
  Eceabat
  Ezine
  Lapseki
  Yenice
  Ayvacik

Haber Kategorileri


  Magazin
  Guncel
  Siyaset
  Ekonomi
  Spor
  Cevre
  Saglik
  Emlak
CopyRight by 2021 Çanakkale Burda, tüm hakları saklıdır.
Çanakkale Web Tasarım