+90 539 342 6363
 
   

  CHP HEYETİNDEN ÇANAKKALE TİCARET BORSASINA ZİYARET

Tarih : 04.06.2022  |  329 defa okundu..
Cumhuriyet Halk Partisi Adana Millet Vekili Burhanettin Bulut, Çanakkale Millet Vekili Özgür Ceylan, İl Başkanı Metin Ümit Ural, Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erte, il ve ilçe yönetim temsilcileri 03.06.2022 Cuma günü saat:10.00’da Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulunu ziyaret ettiler.



CHP heyetine Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı S.Kaya Üzen, Başkan Yardımcısı Gökhan Uysal, Yönetim Kurulu Üyesi Ruhi Badem ve Genel Sekreter Sevcan Elver ev sahipliğinde bulundu.


Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Çanakkale ve ülke ekonomisine ilişkin konularda istişareler gerçekleştirildi.


Cumhuriyet Halk Partisi Adana Millet Vekili Burhanettin BULUT, sahadaki durumun yerinde görülmesi, sorunlara hızlı çözümler üretilmesi ve iş dünyasının görüş ve önerilerinin alınması amacıyla ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirterek bugün de Çanakkale Ticaret Borsasında bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Ticaret Borsasının Çanakkale’deki faaliyet alanları ve çalışmaları hakkında bir sunum gerçekleştiren Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen, Çanakkale’nin milli hasılasında en büyük pay sahibi olan tarım ve hayvancılık ve tarıma dayalı sanayi konularında bilgi verdi. Borsanın çalışmaları ve il genelinde takip edilen projeleri içeren bilgilendirmelerde bulundu.


Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek CHP Adana Millet Vekili Burhanettin Bulut, Çanakkale Millet Vekili Özgür Ceylan ve beraberindekilere teşekkür etti.





İletişim Bilgileri


İsmet Paşa Mahallesi İnönü Caddesi
157/1 - 17010 - Merkez / Çanakkale

Bir Sorunuz mu Var
info@canakkaleburda.com

Remzi CAN


+90 286 210 0101
+90 539 342 6363

İlçe Haberleri


  Merkez
  Biga
  Can
  Eceabat
  Ezine
  Lapseki
  Yenice
  Ayvacik

Haber Kategorileri


  Magazin
  Guncel
  Siyaset
  Ekonomi
  Spor
  Cevre
  Saglik
  Emlak
CopyRight by 2021 Çanakkale Burda, tüm hakları saklıdır.
Çanakkale Web Tasarım