+90 539 342 6363
 
   

  Bayramiç, yağlı güreşlere hazırlanıyor

Tarih : 22.07.2022  |  545 defa okundu..
3 Ağustos Çarşamba günü Bayramiç Mehmet Akif Ersoy Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin ikincisini geçekleştirecek olan Bayramiç Belediyesi, ülkenin birbirinden değerli başpehlivanlarını ağırlayacak.



Bayramiç Belediyesi’nin organizasyonuyla 3 Ağustos Çarşamba günü yapılacak olan 2. Bayramiç Mehmet Akif Ersoy Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde ülkemizin ünlü pehlivanları boy gösterecek. Taşıyıcılar Kooperatifi önünde bulunan güreş alanında yapılacak organizasyona Kırkpınar Başpehlivanı Cengizhan Şimşek’in yanı sıra geçen yılın Bayramiç Başpehlivanı İsmail Koç ile Ali Gürbüz, İsmail Balaban, Orhan Okulu, Tanju Gemici, Osman Aynur, Fatih Attı, Serhat Gökmen, Hüseyin Gümüşalan, Faruk Akkoyun, Gökhan Arıcı, Mustafa Arslan, Nedim Gürel, Ertuğrul Dağdeviren, Kaan Kaya, Hasan Zeybek, Hasan Cengiz, Ramazan Bircan, İsmail Erkan, Sermest Bulut, Ali İhsan Batmaz, Mustafa Kemal Karaboğa, Serkan Serttürk, Mustafa Taş, Mustafa Batu, Turan Balaban, Yusuf Can Zeybek, İbrahim
Çoraman, Şahali Kurt, Menderes Saltık, Süleyman Başar ve Salih Dorum katılacak. Konuyla ilgili bilgi veren Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, “Ata sporumuz olan yağlı pehlivan güreşleri bizim için büyük anlam taşıyor. İlçemizde geleneksel hale getirme yolunda ilerliyoruz. İlçemiz gençlerini bu konuda destekliyor ve başarılarıyla gurur duyuyoruz. Önümüzdeki günlerde yapacağımız organizasyon için gerekli çalışmaları tamamladık. Bu süreçte desteklerini bizden esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum ve güreşlere tüm halkımızı davet ediyorum" dedi.





İletişim Bilgileri


İsmet Paşa Mahallesi İnönü Caddesi
157/1 - 17010 - Merkez / Çanakkale

Bir Sorunuz mu Var
info@canakkaleburda.com

Remzi CAN


+90 286 210 0101
+90 539 342 6363

İlçe Haberleri


  Merkez
  Biga
  Can
  Eceabat
  Ezine
  Lapseki
  Yenice
  Ayvacik

Haber Kategorileri


  Magazin
  Guncel
  Siyaset
  Ekonomi
  Spor
  Cevre
  Saglik
  Emlak
CopyRight by 2021 Çanakkale Burda, tüm hakları saklıdır.
Çanakkale Web Tasarım