+90 539 342 6363
 
   

  KATİL DİKİLİ’DE YAKALANDI.

Tarih : 12.08.2022  |  558 defa okundu..
9 Ağustos Salı günü Çanakkale’nin Ezine ilçesi Şeferşah Mahallesi Çay sokak’ta gerçekleşen olayda . Gencay korur Boşanma aşamasındaki eşi Ayşe Korur’ u Kayınpederinin evinde av tüfeği ile vurarak olay yerinden kaçmıştı.



Olayın ardından ağır yaralan Ayşe Korur Ezine Devlet hastanesine kaldırılmış ancak tüm müdahalelere rahmen  kurtarılamamıştı. Olayın ardından başlatılan arama çalışmasında Gençay Korur’ u gece yarısı saat 01.30 sularında İzmir’in Dikili ilçesinde sahilde suç aleti olan av tüfeği ile birlikte yakalandı. Katil zanlısı adliye’ye götürülmek üzere Emniyet Müdürlüğü  çıkışında gazetecilerin ‘Neden öldürdün' sorusuna, "Haber yapmayın beni. Namussuzluk yaptığı için öldürdüm" diyerek cevapladı.

FUHUŞ YAPIYOR İDDİASI İLE EŞİNİ ÖLDÜRMÜŞTÜ

Çanakkale’yi sarsan cinayet Ezine ilçesinde meydana gelmişti. Salı akşamı boşanma aşamasındaki eşinin kaldığı Kayınpederinin evinin önüne gelen Gençay Korur burada Fuhuş yaptığını iddia ettiği eşine av tüfeği ile ateş etti. Eşi Ayşe Koru’nun ateş etmesinden sonra yere düştüğünü gören Gencay Korur olay yerinden kaçmıştı.  Eşinin av tüfeğinden çıkan fişeklerin hedefi olan Ayşe Korur olayın ardından Ezine Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Ağır yaralanan Ayşe Korur hastanedeki tüm müdahalelere rahmen hayatını kaybetmişti. Olayın ardından Ezine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili arama çalışması başlatmış, eşine tüfekle vurarak öldüren Gencay Korur'u emniyet kuvvetleri tarafından her yerde aranmıştı. 

EŞİNDEN ŞİDDET GÖRDÜĞÜ GEREKÇESİ İLE BABA EVİNE TAŞINMIŞ 

Ayşe Korur 15 yıllık eşi Gencay Korur' dan sürekli şiddet gördüğü gerekçesi ile geçtiğimiz yıl babasının evine taşınmış ve  eşi Gencay Korur’a  boşanma davası açmıştı.  Ezine ve çevresinde düğünlerde piyanistlik yapan Gencay Korur ise  eşinin evi terk etmesini  ve boşanma davası açmasını kabullenemediği belirtiliyordu.  

“NAMUSSUZLUK YAPTIĞI İÇİN ÖLDÜRDÜM”

Cinayet öncesi ve sonrasında kendi sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayın ve paylaşımlar ile gündeme gelen katil zanlısı, eşini tüfekle öldürdükten sonra, sosyal medyada 'Gururlu hissediyor' diye paylaşım yapmıştı.  İzmir’in Dikili İlçesinde suç aleti ile yakalanan Katil Zanlısı Gencay Korur dün  öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi. Çanakkale  Emniyet Müdürlüğü çıkışında gazetecilerin 'Neden öldürdün' sorusuna Katil Zanlısı Gencay Koruru , "Haber yapmayın beni. Namussuzluk yaptığı için öldürdüm" diyerek cevap verdi.


 





İletişim Bilgileri


İsmet Paşa Mahallesi İnönü Caddesi
157/1 - 17010 - Merkez / Çanakkale

Bir Sorunuz mu Var
info@canakkaleburda.com

Remzi CAN


+90 286 210 0101
+90 539 342 6363

İlçe Haberleri


  Merkez
  Biga
  Can
  Eceabat
  Ezine
  Lapseki
  Yenice
  Ayvacik

Haber Kategorileri


  Magazin
  Guncel
  Siyaset
  Ekonomi
  Spor
  Cevre
  Saglik
  Emlak
CopyRight by 2021 Çanakkale Burda, tüm hakları saklıdır.
Çanakkale Web Tasarım