+90 539 342 6363
 
   

  CHP’DEN SENDİKALARA ZİYARET

Tarih : 07.09.2022  |  403 defa okundu..
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, beraberindeki heyetle birlikte, Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK), Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) ve Birleşik Kamu-İş Sendikaları Konfederasyonlarını ziyaret etti.



CHP'li Erkek'e ziyaretlerinde, İl Başkanı Metin Ümit Ural, Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erte, İl Gençlik Kolları Başkanı Tuğberk Güzel, Çanakkale Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Erdal Gezen ve parti yöneticileri eşlik etti.


Ziyaretlerde sendika yöneticileri ile görüşmeler gerçekleştiren CHP'li Erkek, yaşanılan sorunlarını dinledi ve partisinin çözüm önerilerini anlattı.


"SENDİKALAR GÜÇLÜ OLURSA DEMOKRASİMİZ GÜÇLÜ OLUR"


Ziyaretlere ilişkin açıklama yapan CHP'li Erkek, "Fırsat buldukça sivil toplum örgütlerimizle, sendikalarımızla, meslek odalarımızla bir araya geliyoruz. Çünkü, örgütlü toplum çok önemli. STK’lar, sendikalar, meslek odaları ne kadar güçlü olursa demokrasimiz de o kadar güçlü olur. Türkiye maalesef, demokrasisini, özgürlüklerini büyük oranda kaybetti. Sorun sistemde. Sistem ve ekonomi doğrudan bağlantılı, adalet doğrudan bağlantılı. Onun için bizler, Cumhuriyet Halk Partisi olarak, Millet İttifakı olarak, Millet Masası olarak sistem üzerinde ciddi çalışmalar yaptık. Bugünkü sistem ve yönetim maalesef tamamen güvenini ve itibarını kaybettiği için Türkiye’nin hiçbir sorunu çözülemiyor. Öncelikle güven veren kuvvetler ayrılığına dayalı hukuk devletini tesis eden güçlü bir sistem kurmamız lazım. Önümüzdeki ilk seçim aynı zamanda referandum niteliğinde de bir seçim olacak. Seçmen sandığa giderken şunun kararını da verecek, ‘bu sistem devam etsin mi, yoksa değişsin mi’ Biz değiştirmek istiyoruz. Onun için bu mücadelede bize katılın diyoruz. Çünkü demokrasi, adalet yoksa aş, iş, ekmek de yok." dedi.





İletişim Bilgileri


İsmet Paşa Mahallesi İnönü Caddesi
157/1 - 17010 - Merkez / Çanakkale

Bir Sorunuz mu Var
info@canakkaleburda.com

Remzi CAN


+90 286 210 0101
+90 539 342 6363

İlçe Haberleri


  Merkez
  Biga
  Can
  Eceabat
  Ezine
  Lapseki
  Yenice
  Ayvacik

Haber Kategorileri


  Magazin
  Guncel
  Siyaset
  Ekonomi
  Spor
  Cevre
  Saglik
  Emlak
CopyRight by 2021 Çanakkale Burda, tüm hakları saklıdır.
Çanakkale Web Tasarım