+90 539 342 6363
 
   

  ÇANAKKALE BAROSU’NDA DEVİR TESLİM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Tarih : 14.10.2022  |  241 defa okundu..
Çanakkale Barosu’nun 36. Olağan Genel Kurulu sonrası mazbatasını alan Baro Başkanı Av. Hande Keskin, Yönetim, Disiplin ve Denetleme Kurulu üyeleri, yapılan devir teslim töreniyle görevine başladı.



Geçmiş dönem Baro Başkanı Av. Soner Aydın, önceki dönemde görev alan Yönetim, Disiplin ve Denetleme Kurulu üyeleri ile yeni dönem Baro Başkanı Av. Hande Keskin, Yönetim ve diğer kurullara seçilen Avukatlar bir araya geldi.


Törenin açış konuşmasını yapan Başkan Av. Hande Keskin “Bugün burada, Çanakkale 35. Olağan Genel Kurulu ile Çanakkale Barosu Önceki Başkanı ve Baro Yönetim Kurulları ile 36. Olağan Genel Kurulu Seçim sonuçlarına göre yetkilendirilen Yeni Baro Başkanı ve Yeni Yönetim Kurulları olarak bir aradayız. Aramızdaki çok kıymetli Önceki Dönem Baro Başkanlarımız da bulunmakta, Çanakkale Barosunun bugünkü değeri, kıymeti ve itibarı hepimizin eseri, Bundan sonrası için de kıymetli emanetimiz olan Çanakkale Barosunu hem mesleki hizmet hem de Kurumsal hizmet noktasında en iyi noktalara taşımak hedefindeyiz. Ancak her şeyden önce, bütün güzel işlerin başının “Birlikteyken ve Bir arada İyi olmaktan” Geçtiğini bilerek, Bugün burada birlikte olduğumuz için siz değerli Üstatlarım, Meslektaşlarıma ayrı ayrı dostlukla teşekkür ederim.” dedi.


Geçmiş dönemler Çanakkale Barosu Başkanlığını yapmış Av. İlhan Çakar, Av. Tülay Ömercioğlu, Av. Murat Efe ve Av. Bülent Şarlan’ın da katıldığı törende, önceki dönem Baro Başkanı Av. Soner Aydın tarafından yeni dönem Başkanı Av. Hande Keskin’e Çanakkale Barosu’nun sembolik anahtarı ile günün anısına kentimizi simgeleyen bir seramik takdim edildi.


Törende Baro Başkan Av. Hande Keskin, önceki dönemde Çanakkale Barosu’na sunduğu değerli katkılardan dolayı Başkan Av. Soner Aydın ile Yönetim, Disiplin, Denetleme ve TBB Delegelerine plaket takdim etti.





İletişim Bilgileri


İsmet Paşa Mahallesi İnönü Caddesi
157/1 - 17010 - Merkez / Çanakkale

Bir Sorunuz mu Var
info@canakkaleburda.com

Remzi CAN


+90 286 210 0101
+90 539 342 6363

İlçe Haberleri


  Merkez
  Biga
  Can
  Eceabat
  Ezine
  Lapseki
  Yenice
  Ayvacik

Haber Kategorileri


  Magazin
  Guncel
  Siyaset
  Ekonomi
  Spor
  Cevre
  Saglik
  Emlak
CopyRight by 2021 Çanakkale Burda, tüm hakları saklıdır.
Çanakkale Web Tasarım