+90 539 342 6363
 
   

  ÇTSO SEÇİMLERİNDE BEYAZ LİSTE MAVİ LİSTEYE FARK ATTI.

Tarih : 16.10.2022  |  287 defa okundu..
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde Beyaz liste ile Mavi liste arasında büyük fark oluştu. Resmi olmayan sonuçlara göre 18-3 Beyaz listenin zaferiyle biten seçimlerden sonra Başkan Adayı Selçuk Semizoğlu “Daha fazla fark bekliyordum” değerlendirmesinde bulundu.



Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyeleri seçim sonuçları belli oldu. Resmi olmayan sonuçlara göre Beyaz liste ile yarışan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, rakibi S.Kaya Üzen’in yarıştığı Mavi listeye fark attı. 18 sandıktan Beyaz Listenin üstünlüğü ile biten seçim yarışında meclisin çoğunluğunu Beyaz Listeden giren meclis üyeleri oluşturacak. Oluşacak meclisin ardından Başkan Selçuk Semizoğlu, komitelerinden çıkan meclis üyeleri ile Yönetim Kurulunu oluşturacak.

SEMİZOĞLU TEBRİKLERİ KABUL ETTİ


Sandıklardan ilk sonuçların gelmesi ile birlikte Selçuk Semizoğlu ve listesindeki meclis üyelerinin mutlulukları belli oluyordu. Kısa sürede sayılan sandıkların açılması sonrasında ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, hem ÇTSO üyelerinin hem de komitelerden çıkan meclis üyelerinde tebrik edildi.


“HENÜZ BAŞKAN OLMADIM.. BU MECLİS SEÇECEK”


18-3 gibi komitelerin çoğundan zaferle ayrılan Selçuk Semizoğlu kısa bir basın açıklamasında bulunarak; “3000 bin iş insanımız seçimlere katıldı. Ticaret ve Sanayi Odası enteresan seçimlerdir. Bir gün önce ihaleye girip rakip olduğun insanları mı istersiniz 9000 bin üyemin 5000 üyesi kalkıp oda başkanlığına aday olabilir. Ben henüz başkan olmadım. Bu meclis oda başkanını, yönetim kurulunu, Meclis başkanını ve divanı seçecek. Yani henüz seçim bitmedi. Bizde dayatma yok” ifadelerini kullandı.


 


“DAHA FAZLA FARK BEKLİYORDUM”


Seçim sonuçlarını değerlendiren Selçuk Semizoğlu “Bu kadar büyük bir fark bekliyor muydunuz” sorusu üzerine; “Takdir sizin. Şunu söylemek istiyorum; A101 ve BİM marketleri olmasaydı bu fark olmazdı. Bu fark o iki komitede A101 ve BİM’lerin toplu oyları ile oluştu. Ki biz TOBB ve ÇTSO olarak yereli korumak adına Rifat Hisarcıklıoğlu başkanımızın tabiriyle ‘3 Harfliler’ her zaman belli bir seviyedeydik. Onların oyları ile o iki komite o hale geldi. Onlarda bizim arkadaşlarımız. Şahsen ben daha fazla fark bekliyordum” diyerek yanıt verdi.





İletişim Bilgileri


İsmet Paşa Mahallesi İnönü Caddesi
157/1 - 17010 - Merkez / Çanakkale

Bir Sorunuz mu Var
info@canakkaleburda.com

Remzi CAN


+90 286 210 0101
+90 539 342 6363

İlçe Haberleri


  Merkez
  Biga
  Can
  Eceabat
  Ezine
  Lapseki
  Yenice
  Ayvacik

Haber Kategorileri


  Magazin
  Guncel
  Siyaset
  Ekonomi
  Spor
  Cevre
  Saglik
  Emlak
CopyRight by 2021 Çanakkale Burda, tüm hakları saklıdır.
Çanakkale Web Tasarım