+90 539 342 6363
 
   

  ÇOMÜ Öğretim Elemanı, Polonya’da Türkiye tanıttı

Tarih : 10.11.2022  |  386 defa okundu..
Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğretim elemanı Öğr. Gör. Burak Balık, The College of Social and Media Culture Üniversitesi'nde; siyaset bilimi anlatarak, Türkiye ve Türk kültürünü tanıttı.



Erasmus+ ders verme hareketliliği kapsamında Polonya’nın Torun şehrinde The College of Social and Media Culture Üniversitesi'ne misafir öğretim elemanı olarak giden Öğr. Gör. Burak Balık, siyaset bilimi ile ilgili dersler verdi. Farklı sınıf ve öğrencilerle 8 ders saatinde bir araya gelen Öğr. Gör. Balık; ideolojiler, küresel problemler, Polonya-Türkiye ilişkileri, Türkiye dış politikasının temelleri konularında bilgi verdi.


Türk Kültürü ve tarihi ile Türk Bayrağı’nın Türk halkı için anlamı ve kutsallığını Polonyalı öğrencilere anlatan Öğr. Gör. Balık, yanında götürdüğü Türk Bayrağı’nı da sınıfta açtı. Rektör Profesör Zdzislaw Klafka ile Erasmus Koordinatörü Dr.Krystian Cholaszczynski’yı ziyaret eden Balık, Çanakkale’yi tanıtan Çanakkale temalı hediyeleri; Rektör Klafka ile Koordinatör Cholaszczynski’ya takdim etti.





İletişim Bilgileri


İsmet Paşa Mahallesi İnönü Caddesi
157/1 - 17010 - Merkez / Çanakkale

Bir Sorunuz mu Var
info@canakkaleburda.com

Remzi CAN


+90 286 210 0101
+90 539 342 6363

İlçe Haberleri


  Merkez
  Biga
  Can
  Eceabat
  Ezine
  Lapseki
  Yenice
  Ayvacik

Haber Kategorileri


  Magazin
  Guncel
  Siyaset
  Ekonomi
  Spor
  Cevre
  Saglik
  Emlak
CopyRight by 2021 Çanakkale Burda, tüm hakları saklıdır.
Çanakkale Web Tasarım