+90 539 342 6363
 
   

  CHP ÇANAKKALE AYVACIK VE BAYRAMİÇ BELEDİYE BAŞKANLARI İLE ESKİ VE YENİ İL YÖNETİMİ ÜYELERİNDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Tarih : 15.11.2022  |  414 defa okundu..
Cumhuriyet Halk Partisi Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram ve Cumhuriyet Halk Partisi Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Serdar Soydan ve önceki dönem İl Başkanı İsmet Güneşhan, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.



ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleşen ziyarette, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ersin Kahraman hazır bulundu.


Ziyaretle ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “ Çanakkale’miz her geçen gün büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Ayavacık İlçemiz son dönemlerde hem turizm sektöründe hem de tahsis aşaması devam eden Jeotermal Kaynaklı Sera yatırımlarıyla dikkat çekiyor. Bayramiç İlçemizde aynı şekilde yatırımcılarımızın yeni gözdesi haline geldi. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak her alanda cazibe merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen İlimizin gelişimine ve büyümesine katkı sağlamak için çalışıyor ve ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği yaparak projeler üretiyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram ve Cumhuriyet Halk Partisi Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Serdar Soydan ve önceki dönem İl Başkanı İsmet Güneşhan ile bu kapsamda yürüttüğümüz çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Kendilerine nazik ziyaretleri ve hayırlı olsun temennileri için teşekkür ediyorum.” dedi.





İletişim Bilgileri


İsmet Paşa Mahallesi İnönü Caddesi
157/1 - 17010 - Merkez / Çanakkale

Bir Sorunuz mu Var
info@canakkaleburda.com

Remzi CAN


+90 286 210 0101
+90 539 342 6363

İlçe Haberleri


  Merkez
  Biga
  Can
  Eceabat
  Ezine
  Lapseki
  Yenice
  Ayvacik

Haber Kategorileri


  Magazin
  Guncel
  Siyaset
  Ekonomi
  Spor
  Cevre
  Saglik
  Emlak
CopyRight by 2021 Çanakkale Burda, tüm hakları saklıdır.
Çanakkale Web Tasarım