+90 539 342 6363
 
   

  “EMEKLERİ SAYMAKLA BİTMEYEN ÖĞRETMENLERİMİZE MİNNETTARIZ”

Tarih : 23.11.2022  |  397 defa okundu..
AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ortak bir mesaj yayımladı.



"Sevgi ve fedakarlık üzerine kurulu bir mesleği icra eden öğretmenlerimiz, eğitim sistemimizin baş aktörleridir. Emekleri saymakla bitmeyen öğretmenlerimiz, milli ve manevi değerlerine bağlı, bilimle, ilimle ve irfanla donanımlı nesiller yetiştirerek yarınlarımız adına önemli bir sorumluluğu yerine getiriyor. 24 Kasım, hayatımızın her gününe izler bırakan öğretmenlerimize vefamızı, şükranlarımızı sunmak için kıymetli bir vesiledir. Gazi Meclis’imizde Öğretmenlik Meslek Kanunu, 3600 ek gösterge ile öğretmenlerimizin özlük haklarının artırılması önemli bir kazanım olmuştur. Öğretmenlerimizin beklentilerinin karşılık bulması için çalışmalarımıza devam edeceğiz.


Bu duygularla, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, 3 gün önce hain terör örgütünün havan saldırısında öğretmenler odasında şehit olan Ayşenur Alkan öğretmenimizi, tüm şehit öğretmenlerimizi ve ebediyete irtihal eden öğretmenlerimizi rahmetle ve saygıyla yad ediyor; tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü tebrik ediyoruz.”





İletişim Bilgileri


İsmet Paşa Mahallesi İnönü Caddesi
157/1 - 17010 - Merkez / Çanakkale

Bir Sorunuz mu Var
info@canakkaleburda.com

Remzi CAN


+90 286 210 0101
+90 539 342 6363

İlçe Haberleri


  Merkez
  Biga
  Can
  Eceabat
  Ezine
  Lapseki
  Yenice
  Ayvacik

Haber Kategorileri


  Magazin
  Guncel
  Siyaset
  Ekonomi
  Spor
  Cevre
  Saglik
  Emlak
CopyRight by 2021 Çanakkale Burda, tüm hakları saklıdır.
Çanakkale Web Tasarım