+90 539 342 6363
 
   

  ULUDAĞ ELEKTRİK, YILI ÖDÜLLERLE KAPATIYOR

Tarih : 15.12.2022  |  549 defa okundu..
ULUDAĞ ELEKTRİK’E YEREL VE ULUSAL ARENADAN ÖDÜL



ULUDAĞ ELEKTRİK’İN SÜRDÜRÜLEBİLİR ADIMLARI, ÖDÜLLERLE TAÇLANDIRILDI


5 milyon kişiye hizmet veren Uludağ Elektrik, paydaş ilişkilerinin etkin bir şekilde yönetilmesi için çalışmalarına devam ediyor. Sürdürülebilir bir yaklaşımla süreçlerini yöneten ve çevreye olan etkilerini azaltarak farkındalık yaratmayı amaçlayan şirket, yılı ödüllerle kapatıyor. Yerel arenada Yenileşim Ödülü’ne layık görülen şirket, EFQM Modeli kapsamında yürüttüğü çalışmalarını ise ulusal arenada üstün performansta 5 Yıldız Belgesi ile taçlandırdı.


Uludağ Elektrik’e Yenileşim Ödülü


Uludağ Elektrik, Bursa Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BUSİAD) ile Bursa Uludağ Üniversitesi’nin iş birliğinde düzenlenen 5.Yenileşim Ödülleri’nde Bilgi, İş Birlikleri, Kaynak Yönetimi Kategori Ödülü’nün sahibi oldu. Kurumların yenileşim süreçlerini içselleştirerek yönetebilmelerine destek olmayı amaçlayan organizasyonda, şirketin ödülü Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac’a takdim edildi.


“Paydaşlarımızla olan iyi ilişkilerimizin ödülünü aldık”


Aytac; “Yenileşim, büyüme, gelişim ve sürdürülebilirliği temsil eden bu ödül son derece değerli ve paydaşlarımızla olan iyi ilişkilerimizin karşılığı. Yenileşime ve teknolojik dönüşüme katkı verecek projeler geliştirmek ve süreçleri bütünsel olarak yönetmek, kurumlar için değer yaratıyor. Şirket olarak biz de ekosistemimizde yer alan tüm oyuncularla etkileşimde olarak, değer yaratmayı hedefliyoruz. Teknoloji ve çevre dengesini gözeterek, sunduğumuz hizmetlerin dijitalleşmesinin en önemli çıktısını da çevreye olan etkisinin azaltılması olarak bekliyoruz. Şirketimizin kaynaklarını etkin yönetmesi ve memnuniyet odaklı hizmet üreten bir organizasyon olması için verdiğimiz çabanın bu gibi ödüller ile taçlandırılması bizleri daha da cesaretlendiriyor ve motivasyon unsuru oluyor” dedi.


KalDer’den Üstün Performansta Yetkinlik 5 Yıldız Belgesi


Uludağ Elektrik, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından düzenlenen Türkiye Mükemmellik Ödülleri’nde de 5 Yıldız Yetkinlik Belgesi’ne hak kazanarak, başarısını bir kez daha perçinledi. KalDer Türkiye tarafından 5 Yıldız Belgesi’ne layık görülen Uludağ Elektrik, bu ödülü alan ilk elektrik perakende satış şirketi oldu.


“Örnek bir şirket olma hedefiyle çalışmalarımızı yürütüyoruz”


Kalıcı büyüme ve şirketlerin zorlu koşullara uyum sağlayabilecek yapıya erişmeleri için EFQM Modeli’nin uygulanmasının önemli olduğunun altını çizen Ali Erman Aytac, “Kalite ve sürdürülebilirlik süreçlerinin ülkemizin gelişmesinde etkisi büyük. Farklı talepleri karşılamak, riskleri daha meydana gelmeden tespit etmek, bu şekilde sistemli çalışmalarla ortaya çıkıyor. EFQM Modeli’ni uygulayarak iş ve kurumsal yönetim süreçlerimizi geliştirmeye devam ediyor ve örnek bir şirket olma hedefi ile çalışmalarımızı yürütüyoruz. Amacımız yenilikçi ve kolaylaştırıcı çözümlerle paydaşlarımıza enerji sağlarken; gelecekte önem kazanacak gereksinimlere de yatırım yapmak. 2020 Modeliyle beraber EFQM’in de odak noktasına yerleşen sürdürülebilir kalkınma amaçları doğrultusundaki çalışmalarımıza yalnızca şirketimizin operasyonlarını değil, daha yaşanılabilir bir dünya için neler yapılmalı, daha adil bir iş hayatı için hangi noktalarda destek sağlayabiliriz gibi konuları da düşünerek, etkin bir şekilde devam ediyoruz. EFQM Modeli’ni uygulamaya başlayarak hızlandırdığımız kalite çalışmalarımız sonucu 5 Yıldız Belgesi’ne layık görülerek, bu ödülü alan ilk


elektrik perakende satış şirketi olduk. Bu başarıdan sonra hedefimiz Türkiye Mükemmellik Ödülü ve ardından EFQM Avrupa Kalite Ödülü’ne ulaşacak düzeyde çalışmalarımıza devam etmek” dedi.





İletişim Bilgileri


İsmet Paşa Mahallesi İnönü Caddesi
157/1 - 17010 - Merkez / Çanakkale

Bir Sorunuz mu Var
info@canakkaleburda.com

Remzi CAN


+90 286 210 0101
+90 539 342 6363

İlçe Haberleri


  Merkez
  Biga
  Can
  Eceabat
  Ezine
  Lapseki
  Yenice
  Ayvacik

Haber Kategorileri


  Magazin
  Guncel
  Siyaset
  Ekonomi
  Spor
  Cevre
  Saglik
  Emlak
CopyRight by 2021 Çanakkale Burda, tüm hakları saklıdır.
Çanakkale Web Tasarım